TV-sztárok

Nem nézheti a sorozatot a Trónok harca sztárja

A 15 éves Bella Ramsey Lyanna Mormontot játssza a szériában. Szülei tiltották el a tévé elől.

Szülei megtiltották a Trónok harca egyik fiatal sztárjának, hogy nézze a sorozatot – írja a LAD Bible. A 15 éves Bella Ramsey Lyanna Mormontot, a Mormont-ház úrnőjét játszotta – ennek ellenére szülei nem engedik meg neki, hogy nézze a szériát, mert túl véresnek találják.

Bella Ramsey mint Lady Mormont (Fotó: HBO)

„Valószínűleg majd megnézem [a Trónok harcát], ha 18 éves leszek – mondta Ramsey a Daily Starnak nyilatkozva. – Láttam ugyan már pár epizódot, de a szüleim mindig a tévé elé álltak, hogy eltakarják előlem a túlságosan hátborzongató jeleneteket.”

Meglepő módon a zord szülők mégis megengedték a kislánynak, hogy saját sorozatbeli meggyilkolását végignézze. „Megnézhettem a saját halálomat és néhány részt a 7. évadból” – nyilatkozta.

Lyanna hamar a GoT-rajongók kedvence lett; pedig – ahogy azt múlt vasárnapi rész után vetített Inside The Episode-ban D. B. Weiss showrunner elmesélte – a Ramsey által játszott karakter eredetileg csak egyetlen jelenet erejéig szerepelt volna a sorozatban. „Aztán találkoztunk Bella Ramsey-vel, és rájöttünk, nagy hibát követnénk el, ha egyjelenetes szereplőt csinálnánk belőle.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top