TV-sztárok

Kokó reméli, hogy második házassága az utolsó lesz

Kokó és felesége hétköznapjai munkával telnek, ezért választottak egy szokatlan napot a házasságkötésre.

Először mutatkozott a nyilvánosság előtt Kovács Kokó István és felesége, akit titokban vett el május elsején. Az egykori olimpiai bajnok ökölvívó egy hétvégi életmódfesztivál házigazdája volt, ahova elkísérte új felesége, Garami Katalin és egyéves kisfia, Zalán is.

Kovács Koko István és Garamai Kata összeházasodtak (fotó: Facebook)

„Mi így élünk. Szinte minden sportrendezvényre visszük magunkkal Zalánt” – árulta el Kokó, aki a sport révén ismerkedett meg második feleségével. „Nagyon szép, egyéves jegyesség előzte meg az esküvőre való hosszas felkészülést. Csak az időzítés okozott fejtörést. Végül azért döntöttünk május elseje mellett, mert máskor nem lett volna rá időnk” – tette hozzá a korábbi bunyós a Blikknek, azt azonban tagadta, hogy titkolták volna az esküvőt.

„Nagyon furcsa érzés, hogy újra jegygyűrű van rajtam, de a második házasságomnak is olyan boldogan vágok neki, mint az elsőnek. Remélem, ez lesz az utolsó” – viccelődött Kovács István.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top