TV-sztárok

Intim dolgot árult el Gáspár Laci

Az énekes arról mesélt, feleségével hogyan őrzik meg a szerelmüket.

Gáspár Laci immár 7 éve minden egyes szerdán a feleségével, Nikivel randizik, s ez a nap csakis a szerelmükről szól – írja a Blikk. Mint a 39 éves énekes elmondta, a kapcsolatuk elején valahogy mindig úgy alakult, hogy ő csak szerdánként ért rá, akkor tudtak csak találkozni, s ezt a szokásukat megtartották: a (szerelem)szerda továbbra is a randinapjuk maradt.

Gáspár Laci ezeken a napokon moziba, ebédelni viszi szerelmét, de előfordul, hogy egész nap kirándulnak, mivel – állítása szerint – egy párkapcsolatban fontos odafigyelni egymásra, és a szerelem lángját meg kell tartani.

Mellette lettem igazán romantikus, ő az a nő, aki ezt kihozza belőlem. A kedvéért megtanultam főzni. Volt olyan alkalom, hogy egyedül vártam otthon, (…) különleges vacsorát készítettem neki, jó borral és zenével. Szereztem be finom olajokat, gyertyákat, majd megmasszíroztam egy hosszú nap után” – mesélte a luxusautóval száguldozó énekes, aki szerint a randinapjuk a gyerekeknek is a hasznára válik, mondván: ha ők boldogok, akkor a gyerekek is.

Kiemelt kép: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top