TV-sztárok

Drograzziát tartottak Árpa Attilánál

Házkutatást tartottak a színész-rendezőnél, drogok után kutatva. Árpa Attila nem érti, hogy kerülhetett ő képbe bármilyen nyomozás során.

Drograzzia zajlott Árpa Attila otthoni pókerpartiján, a 47 éves színész-rendező nem érti, miért került a nyomozók célkeresztjébe – írja a Blikk. Árpa elmondása szerint másfél hete tét nélküli pókerpartit tartott az otthonában, amikor váratlanul drogkereső kutyás rendőrök állítottak be hozzá házkutatási paranccsal.

 „Mindent átnéztek, a hűtőmet, a kukámat, de még az autómat is. (…) Természetesen nem találtak nálam semmit. (…) Nem őrizgetek otthon drogot, nem vagyok díler, nem adok el senkinek. Bár azt nem tagadom, hogy a múltban kipróbáltam a kábítószert, de az nagyon régen volt” – mesélte a bulvárlapnak a Korhatáros szerelemben is játszó színész, aki nem tesz panaszt a razzia miatt.

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Árpa szerint esetleg meghallhatta valaki, hogy mostanság sokat beszélgetnek egymás között fegyvertípusokról, kivégzési módszerekről és drogokról, mivel jelenleg a kilencvenes évek magyar alvilágáról szóló, Holtomiglan című filmje forgatókönyvén dolgozik, s ezért küldhették rá a rendőröket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top