TV-sztárok

Ők az Ázsia Expressz 2. szereplőpárosai

Kiderült, kik szerepelnek az Ázsia Expressz második évadában.

Ördög Nóra és Nánási Pál nagy bejelentéssel indították a napot: ma repülnek (ismét családostul) az Ázsia Expressz második évadának forgatására, szóval a reptéren akár össze is futhatsz velük. Ezzel egy időben az is kiderült, hogy kik lesznek a szereplőpárosok – akad egy-két eddig ismeretlen név, de az előző évadot is imádták a nézők, ez most sem lesz másképp. 

Hódi Pamela és Huszár Zsófi

Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang

Janicsák Veca és férje, Ladányi Jancsó Abel

Horváth Gréta és párja, Meggyes Dávid

Gáspár Evelin és Gáspár Zsolti

Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea 

Bereczki Krisztián és Bohos Kornél

Heteken át, több ezer kilométeren hét sztárpár, itthoni életüket hátrahagyva egy nem mindennapi kihívásban bizonyíthatja rátermettségét. Idén a páros megmérettetéseken túl a taktikai elemek és a csoportos feladatmegoldások is a megszokottnál nagyobb csavarokat rejtenek majd. A közismert szereplők hamarosan repülőgépre szállnak, hogy őrületes feladatokon keresztül Srí Lankát, majd Indiát is meghódítsák.

A két ismert műsorvezető, Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea hosszú évek óta tartó barátságot ápol, legféltettebb titkaikat is megosztják egymással, kettesben azonban először csöppenek ilyen nem mindennapi szituációba. Az olimpiai bajnoki címmel büszkélkedő Liu-tesvérek, Ádó és Sanyi a jégen már bizonyítottak, most viszont a korcsolyát hátrahagyva, a nyári hőséggel dacolva egy egészen új oldalukról mutatkoznak majd be. Janicsák Veca féltve óvja magánéletét a nyilvánosság elől, ám a műsor kedvéért kivételt tett, és férjével, Ladányi Jancsó Abellel vág neki a kicsit sem hétköznapi útnak. Hódi Pamela nemrégiben debütált a képernyőn szerelmével, az Ázsia Expressz adásaiban azonban népszerű modell barátnőjével, Huszár Zsófival láthatják majd a nézők, a mezőny dögös kettőseként. Gáspár Evelin nagybátyjával, Gáspár Zsoltival tér vissza a képernyőre, míg az Exatlon Hungary bajnoki csapatának egykori oszloposa Bereczki Krisztián mentorával és edzőtársával, Bohos Kornéllal küzd majd a legjobbnak járó címért. Horváth Gréta influenszert egy népszerű napi sorozat (Éjjel-nappal Budapest) szereplőjeként ismerhette meg a közönség, de korábban már egy realityben is betekintést engedett a magánéletébe, az ázsiai megmérettetésben párja, Meggyes Dávid szövetségeseként rajtol majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top