TV-sztárok

Lagzi Lajcsi rosszul lett a bíróságon

Elkezdődött Lagzi Lajcsi áramlopásos büntetőpere. Az újratárgyalást a zenész nem viseli túl jól.

Új bíró tárgyalja Lagzi Lajcsi ügyét, a zenészt 30 millió forint értékű áram-, víz- és gázlopással gyanúsítják. A büntetőper hétfőn vette kezdetét. A Blikk információi szerint a zenész rosszul viseli a történteket, feszengett, előre-hátra dőlt, többször is ivott, majd rosszul lett a tárgyalóteremben.

„Kialvatlanul érkeztem a bíróságra, és ahogy meghallottam, hogy korábbi panaszom ellenére a vádiratban továbbra is bűntársként szerepel a feleségem, kiborultam. Kiszáradt a szám, kerülgetett a hányinger, ezért kértem meg az elsőként távozó ügyvédet, vigyen onnan. Egy autószerviz mosdójában szedtem össze magam. Borzasztó volt hallgatni a bíró úr összefoglalóját, főleg a feleségem vonatkozásában, miszerint 94 óta a bűntársam. Ez teljességgel megalapozatlan! A nejem azért került előzetes letartóztatásba, hogy engem zsaroljon, és nyomás alá helyezzen a vádhatóság. Ezek az idézetek számtalan valótlanságot tartalmaznak. Aljas a vád!” – mondta Lagzi Lajcsi, akinek büntetőpere májusban folytatódik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top