TV-sztárok

Kucsera Gábor ezt rendesen benézte

A Pénzt vagy éveket! adásában kiderült, hogy Kucsera Gábor jó fej akart lenni, erre bukott egy drága pólót.

Kucsera Gábor és Kammerer Zoltán, egykor páros hajóban versenyző kajakozók, arról az időről meséltek a Pénzt vagy éveket! adásában, amikor még együtt laktak. Sztori akadt bőven, például azt is ecsetelték, szombatonként milyen munkamegosztással takarítottak. Ennél talán egy fokkal érdekesebb, hogy Kucsera egyszer bement egy ruhaüzletbe, ahol megtetszett neki egy felső, a kasszánál pedig kiderült, hogy pusztítóan drága, a sportoló azonban „egye fene” alapon fizetett. Este mulatni ment, hideg volt, kiment egy szórakozóhely elé, ahol látta, hogy egy lány fázik, mire ő előzékeny férfiként a lányra terítette a felsőt, aki kis idő után le is lépett benne. Szomorúan jegyzi meg Kucsera, hogy számot sem kapott a lánytól. 

Kucsera azóta megállapodott, felesége Tápai Szabina, második gyermekük, Milla 2018 novemberében született. A kajakos már nem vesz drága ruhákat, a drága pedig relatív fogalom. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top