nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Nagyot koccant Emilio felesége, sírás lett a vége

Nagyot koccant Emilio felesége, sírás lett a vége

A felhőtlen családi furikázás könnyes véget ért, Emilióék elég szerencsétlenül ütköztek.
Nagyezsda
Nagyezsda
f Ajánlom

Az Emilio família mindig is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a család sok időt töltsön együtt egy-egy változatos program keretében. Ezúttal dodzsemezni ment Emilio, Tina és a két gyerek, ennek utóbbiak nagyon örültek.

Gyerekkoromban nagyon sokat dodzsemeztem. Akkor imádtam, de most, hogy már 180 centiméter vagyok, és a keresztmetszetem sem éppen 3 centi, így már annyira nem kellemes. Ráadásul én megyek Vivivel, így nekem duplán kell vigyáznom, hogy ha egymásnak megyünk nehogy beüssük magunkat. Ráadásul most már Vivi is elég nagy, ő akar lenni a sofőr, nyomja a gázpedált, úgyhogy észnél kell lennünk” – mondta Tina, aki hiába volt körültekintő, furikázásuk nem volt zökkenőmentes.

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Az egyik kanyarnál ugyanis olyan szerencsétlenül ütköztek, hogy Vivi beütötte a könyökét. Nagy volt a riadalom, de szerencsére nem történt baj. Vivike, bár megkönnyezte a dolgot, inkább ijedtében hullatta a könnycseppeket. Az történtek után – miután megbizonyosodtak róla, hogy a kislány teljesen rendben van – Vivike kipattant az autóból, és máris édesapjával közös csínytevésen törte a fejét.

Vivi beütötte a könyökét, nagyon sajnáltam szegénykémet. Örülök, hogy nem történt baj, és ő is hamar kiheverte. Olyannyira, hogy amint kiszállt a dodzsemből, jó messzire gurítottak az apjával, hogy az autóból még véletlenül se tudjak kiszállni. Utána pedig alig bírtuk kiparancsolni az ugrálóvárból, ahol percekig pattogott, bukfencezett, ugrált. Egy igazi örökmozgónak tűnt aznap” – mondta Tina a Drága családom mai epizódjában.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon