TV-sztárok

Iszonyúan kigyúrta magát Pumped Gabo

Előtte-utána fotót posztolt a dzsungelt is megjárt híresség, alig lehet ráismerni.

Csak ámulunk Pumped Gabo 6 évvel ezelőtti és mai fotóján! A 23 éves gyúrós fiú egy igazán látványos képpárt posztolt Insta-oldalán, megmutatva, hogyan festett 2013-ban, amikor épp csak belekóstolt a kondizásba és a szolizásba, illetve mennyire ki van pattintva jelenleg.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

@pumped_gabo által megosztott bejegyzés, Márc 14., 2019, időpont: 7:43 (PDT időzóna szerint)

„Pár napja találtam ezt a képet, lehet, ti is nevettek, de nekem ez még viccesebb, mert tudom hogy annak idején mi járt a fejemben. 2013-ban 4 hónapja edzettem ekkor, emlékszem @jerseyshore -t és Zyzz videókat néztem a YouTube-on mindennap, kondi-szoli ment ezerrel. Itt már úgy gondoltam, hogy nagyon ki vagyok pattintva és egy kopasz kigyúrt állatnak képzeltem magam, nem féltem sehol lekapni a pólót és feszítgetni párat egy kép erejéig. Napszemüveg, napolaj mindig a zsebben. Atlétában és XS-es pólókban mászkáltam, mert csak az feszült rajtam. Mindennap arról álmodoztam, hogy egyszer olyan leszek mint Zyzz, vagy mint @mikethesituation „a helyzet” – írta a fotókhoz a Kolumbiában életveszélybe keveredett híresség.

Kiemelt kép: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top