nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Gázspray-vel fújta le Hajas Lászlót egy nő, akit kikosarazott

Gázspray-vel fújta le Hajas Lászlót egy nő, akit kikosarazott

A nő mindenre képes volt, hogy Hajas László kegyeibe férkőzzön, de végül kicsit elszaladt vele a ló.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Még jóval azelőtt történt az elképesztő eset, hogy Hajas László az összes magyar celeb nem hivatalos fodrásza lett. A férfi érintőlegesen mesélt a kalandról a TV2 egyik vetélkedőjében, de a Borsnak részletesen elmagyarázta, hogy kapta az arcába a csípős meglepetést.

„Egy éjszakai szórakozóhelyen ismerkedtünk meg, ahol ő elég egyértelműen a tudomásomra hozta, hogy igen közelről szeretne megismerni. Tudtam, hogy az egyik sötét alvilági alak barátnője, ezért sem szerettem volna kapcsolatot vele, úgyhogy faképnél hagytam” – mondta Hajas, aki azt gondolta, ezzel pont került a dolog végére. Nem tévedhetett volna nagyobbat.

„Az éjszaka közepén becsöngetett hozzám eléggé feldúlt állapotban, komolyan mondom, meg is ijedtem tőle. Továbbra is kérlelt, hogy legyen több köztünk. Mikor nem engedtem be, és újra elmondtam neki, hogy nem szeretném ezt a kapcsolatot, egy gázspray-t kapott elő, és szembefújt vele. Hisztérikusan elrohant, én meg a mosdóba siettem, ahol negyedórán keresztül mostam a szememet. Szerencsére ilyen megdöbbentő eset azóta sem történt velem” – mesélte el Hajas, aki ma már tud nevetni a nem mindennapi eseten.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon