Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
TV-sztárok

Gázspray-vel fújta le Hajas Lászlót egy nő, akit kikosarazott

A nő mindenre képes volt, hogy Hajas László kegyeibe férkőzzön, de végül kicsit elszaladt vele a ló.

Még jóval azelőtt történt az elképesztő eset, hogy Hajas László az összes magyar celeb nem hivatalos fodrásza lett. A férfi érintőlegesen mesélt a kalandról a TV2 egyik vetélkedőjében, de a Borsnak részletesen elmagyarázta, hogy kapta az arcába a csípős meglepetést.

„Egy éjszakai szórakozóhelyen ismerkedtünk meg, ahol ő elég egyértelműen a tudomásomra hozta, hogy igen közelről szeretne megismerni. Tudtam, hogy az egyik sötét alvilági alak barátnője, ezért sem szerettem volna kapcsolatot vele, úgyhogy faképnél hagytam” – mondta Hajas, aki azt gondolta, ezzel pont került a dolog végére. Nem tévedhetett volna nagyobbat.

„Az éjszaka közepén becsöngetett hozzám eléggé feldúlt állapotban, komolyan mondom, meg is ijedtem tőle. Továbbra is kérlelt, hogy legyen több köztünk. Mikor nem engedtem be, és újra elmondtam neki, hogy nem szeretném ezt a kapcsolatot, egy gázspray-t kapott elő, és szembefújt vele. Hisztérikusan elrohant, én meg a mosdóba siettem, ahol negyedórán keresztül mostam a szememet. Szerencsére ilyen megdöbbentő eset azóta sem történt velem” – mesélte el Hajas, aki ma már tud nevetni a nem mindennapi eseten.

Címlap

top