TV-sztárok

Elvesztette munkáját Michael Jackson magyar fia

A mai napig megélhetési gondokkal küzd a férfi, akinek gyógyulására rengeteg pénzt áldozott Michael Jackson.

A botrányos Michael Jackson-dokumentumfilm kapcsán a Blikk ismét felkereste azt a fiatalembert, akinek a popsztár finanszírozta életmentő műtéteit a kilencvenes évek elején. Szülei lemondtak Farkas Tamásról, ezért a kisfiú nevelőszülőkhöz került. Nem sokkal később súlyos májbetegséget állapítottak meg nála, és mindössze pár éves volt, mikor májátültetésre volt szüksége.

Michael Jackson egy 1993-as koncerten (fotó: STR / AFP)

Akkor, azaz 1994-ben járt hazánkban Michael Jackson, aki értesült a kisfiú helyzetéről, és elhatározta, hogy segít rajta. „Arra emlékszem, ahogy Jackson ott áll az ágyamnál, és nem sokkal utána már vittek is a brüsszeli klinikára. Az első két műtét után a szervezetem kilökte az idegen szöveteket, de a harmadik operáció sikerrel járt. Utána még kontrollvizsgálatokon is voltam Belgiumban, és a drága gyógyszereket is fizette az alapítvány. Jackson több mint 50 millió forintot költött a megmentésemre” – mondta a férfi a lapnak.

Tamás azonban hiába egészséges, meglehetősen nehéz körülmények között él. A sok ingázás miatt ott kellett hagynia munkahelyét, hogy beteg gyermekei ápolásában részt tudjon venni, de a munkanélküliség újabb terheket ró a családra. „A kislányunk asztmás, valamint a négy hónapos fiunknak is gond van az egészségével. Már nem bírtam elviselni, hogy az utazásokkal együtt napi 13 órát vagyok távol otthonról, ezért léptem ki a perbáli húsgyárból” – árulta el a családfő.

A férfi a Michael Jacksontól kapott óriási plüssmaciból is megpróbált pénzt csinálni, de sajnos nem kapkodtak a relikvia után.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top