TV-sztárok

Sas Józseffel nem tudott hazajönni a felesége Thaiföldről

Nem volt elég hely a repülőgépen, ezért a humorista a lányával utazott Budapestre. Felesége szombat éjjel jöhetett haza.

Mint arról beszámoltunk, thaiföldi nyaralása során rosszul lett és kórházba került Sas József. A kint kezelt 80 éves humorista csütörtök reggel tért haza Budapestre.

Egy légi betegszállításra szakosodott cég különrepülőjével érkezett a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér kisgépes termináljához, ahonnan nem sokkal később egy szirénázó mentőautóban vitték el.

A felesége, Komjáti Zsuzsanna azonban csak szombat éjjel jöhetett haza. Szeretett volna ő is a férjével tartani, de nem volt elég hely a repülőgépen, ezért úgy döntöttek, inkább a lánya utazik vele – írja a Blikk.

Ágnes egy hete utazott a szülei után. Mivel nagyon jól beszél angolul, ő szállt fel a repülőre Sas Józseffel, hogy beszélhessen a gép személyzetével.

Nem először fordult elő, hogy a távoli országban gondok akadtak a humorista egészségével. Két éve a rosszulléte miatt meg kellett szakítania a nyaralását.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top