TV-sztárok

Kiderült Pataki Zita utolsó lombikjának az eredménye

Ez volt a kilencedik és egyben utolsó próbálkozás. Az időjós megható videóban árulta el, sikerült-e.

Hat év küzdelem, nyolc sikertelen lombikbébi-beültetés után Pataki Zita nemrégiben úgy döntött: még egyszer megpróbálja, belevág a kilencedik és egyben utolsó lombikprogramba.

A 45 éves időjós a férjével, Szárnyas Attilával minderről vlogot is indított Az utolsó lombik címmel. A pár a vlog befejező részében árulta el, hogy sikerrel zárult-e az utolsó próbálkozásuk.

A videóból kiderült, hogy a beültetés nem volt sikeres. Az orvos szomorúan közölte Zitáékkal, hogy a megtermékenyítés nem zárult sikerrel. Zita könnyek között mondta el, hogy „biológiailag már nem lehet saját gyereke ebben az életben”.

A videó végén egy gyertyát is gyújt a meg nem született gyerekéért, és így búcsúzott tőle:

Semmi baj, hogy elmentél, semmi baj. Egyáltalán nem haragszom, se rád, sem a sorsra, senkire emiatt. Hihetetlenül hittem, hihetetlenül bíztam benned. De te így döntöttél. Kicsike ideig lehet, hogy kiválasztottál engem, amiért én igazán hálás vagyok. Képzeld, hogy még sosem neveztelek a neveden, de kimondom, hogy hívtak volna: Szárnyas Léna. Ha kisfiú, akkor Artúr, Szárnyas Artúr. Lehet, hogy nem ezek lesznek az utolsó könnyeim, de minden egyes könnycsepp majd emlékeztet rád. Gyere néha vissza, gyere néha vissza az álmaimban.

(Nyitókép: YouTube/Női váltó)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top