TV-sztárok

Nagyon zavarja a hasa Czippán Anettet

A műsorvezető két éve szült, a testsúlyával már elégedett, a hasával azonban még nem.

Czippán Anett 2017 novemberében hozta világra második gyermekét, Somát, akit kéthetente napi három órára a forgatásokra is magával visz a munkahelyére. A TV2 műsorvezetője egyelőre nincs kibékülve a szülés utáni hasával.

A második szülésem után szétvált a hasizmom, ráadásul lassan mentek le a pluszkilók. Sportolni és diétázni kezdtem, és bár a felesleg lement, tehát súlyban már jó vagyok, a hasam még mindig nem lapos. Viccesen azt szoktam mondani, néha olyan, mintha még mindig terhes lennék” – árulta el a Blikknek a kétgyermekes tévés, akinek a párja, Gyöngyösi Szabolcs is a TV2-nél dolgozik, rendezőként.

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Elmondása szerint már megtanulta úgy behúzni a hasát, hogy a felvételeken vagy a képeken ne látszódjon. „Nem tagadom, feszélyez. Ha oldalról vesz a kamera, akkor még mindig látszik, és az bizony nem esztétikus. Mindent megteszek, hogy lapos legyen” – tette hozzá a 34 éves Czippán Anett, aki futással és speciális hasizomgyakorlatokkal küzd a feszesebb hasért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top