nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Ki­szi­vá­rog­tat­ták Sáfrány Emese privát fotóit

Ki­szi­vá­rog­tat­ták Sáfrány Emese privát fotóit

Visszaéltek Sáfrány Emese Aleska privát fotóival. Azokat az intim képeket is lenyúlták tőle, amiket csak a barátjának küldött el.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Feltörték Sáfrány Emese Aleska Facebook-oldalát és kiszivárogtatták a privát képeit – írja a Blikk. Feltehetően egy oroszlányi lakos lehetett az elkövető. A légtornászt megviselték a történtek, de egyelőre nem tett feljelentést.

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Rettentő kellemetlen, de olyan privát képeimet továbbította másoknak, amiket kizárólag a páromnak küldtem el” – árulta el az Exatlon versenyzője. „Kiszolgáltatott helyzet, és kellemetlen azok előtt, akik üzenetet kaptak a nevemben, s akikhez eljutottak olyan fotóim, amiket nem szerettem volna” – hangsúlyozta Aleska, aki már készen áll az anyaságra.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon