TV-sztárok

Pokoli kínokat él át Jellinek Tina

Egyre nagyobb fájdalmai vannak Tinának, akinek csípőproblémája olyannyira kezd elhatalmasodni, hogy néha alig bír járni.

Ismét újabb mozgásformát próbált ki az Emilio família, akik ezúttal az asztaliteniszbe kóstoltak bele. Emilio és kislánya, Vivike, valamint családi jó barátjuk igyekeztek egy profi segítségével elsajátítani a sport játékszabályait. A családanya azonban csak a pálya széléről követte az eseményeket. Mint kiderült, csípőproblémája olyannyira elhatalmasodott, hogy nem tudott részt venni a játékban.

„Annyira erős fájdalmam volt, hogy inkább be se álltam, mert tudtam, hogy nem bírnám. Hosszú évek óta fájdalmaim vannak a csípőm miatt. Viszont most már odáig fajult a helyzet, hogy sokszor lábra állni is alig bírok. Emiatt már többször kezeltek korábban, orvosi ellátásban is részesültem. Az orvos már akkor is attól tartott, én pedig most már egyre jobban, hogy nehogy csípőprotézis legyen majd egyszer ennek a vége” – mondta Jellinek Tina a Drága családom mai epizódjában.

„Azt hiszem, ezt most már nem húzhatom tovább. El kell mennem ismét az orvoshoz, muszáj, hogy lásson egy reumatológus, és kezdjünk valamit ezzel a problémával.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top