TV-sztárok

Peller Annáról olvadnak le a kilók

Peller Anna folyamatosan harcol a kilókkal. A folyton pörgő színész-műsorvezető ismét diétába kezdett, és csak úgy olvadnak róla a kilók...

Peller Annánál nincs megállás: napi 3-4 óra alvással is beéri, helytáll az RTL Klub reggeli műsorában és a színházban is, ráadásul még életmódváltásba is kezdett, aminek köszönhetően csak úgy olvadnak róla a pluszkilók – írja a Bors.

peller anna, eletmodvaltas„Általában hajnali 3.50-kor csörög az óra, megyek vagy megyünk Mikivel a Reggelibe, onnan próba vagy szinkron, este meg előadás. Sokszor késő éjszaka érek haza, viszont utána még nem tudok lefeküdni, és akár hajnali egyig is ébren vagyok. Ez fizikailag na­gyon kemény igénybevétel, ezért január óta újra visszatértem a vegán életmódra. Amióta ezt követem, sokkal energikusabb vagyok, három-négy óra alvás is elég, továbbá egy hónap alatt legalább öt kilót adtam le mindenfajta koplalás vagy önsanyargatás nélkül. Hamarosan lesz egy új premie­rem az Operettszínházban, remélem, addigra elérem a vágyott 65 kilót” – mondta Peller Anna, aki párjával közös kislányukkal is igyekszik a lehető legtöbb időt tölteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top