TV-sztárok

Változott a Nicki Minaj-koncert időpontja

Pénteken végül nem ért oda Pozsonyba Nicki Minaj, most pedig a budapesti koncerttel kapcsolatban is volt egy nagy bejelentés.

Eredetileg 19:30-ra írták a kapunyitást a ma esti Nicki Minaj-koncerte, most azonban kiderült, hogy technikai okok miatt ez 20 órakor történik meg. Eredetileg Zavodi és Mardoll lettek volna az előzenekar, de sokan azt írják, hogy ők végül fel sem lépnek – ez meg nem erősített információ. 

„Felhívjuk kedves közönségünk figyelmét, hogy a mai Nicki Minaj- koncert várhatóan másfél órás csúszással fog megkezdődni. Ennek oka, hogy a koncertturnénál használt díszletet, hang- és fénytechnikát szállító kamionok a rossz útviszonyok miatt csak késve érkeznek meg Budapestre az előző koncerthelyszínről. Vendégeinket arra kérjük, hogy a meghirdetett időpont helyett tervezetten a 20.00 órás kapunyitásra érkezzenek a Papp László Budapest Sportarénába” – írj a szervező cég a közösségi oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top