nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Ez gyors volt: VV Vivi gyereket vár

Ez gyors volt: VV Vivi gyereket vár

VV Vivien és Krisztián a kilencedik VV-szériában szerettek egymásba, és máris úton van a trónörökös.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

VV Vivien több villatársával is összefeküdt, ám amikor kiesett, Krisztiánnal folytatta a kapcsolatát. A közösségi oldalaik alapján nagyon jól megvannak együtt, ám ezt most egy újabb hírrel erősítették meg: kiderült, hogy VV Vivien gyereket vár – bár sokáig gondolkozott rajta, hogy megossza-e a követőivel. 

„Nagyon sokat gondolkoztam azon, hogy megosszam veletek az örömhírünket vagy sem, hiszen rengeteg rosszindulatú és irigy ember van… Viszont úgy gondolom, ti, akik követtek és szerettek minket, biztosan kíváncsiak vagytok az életünk egy részére. A boldogságom megfogalmazhatatlan, és egyszerűen leírni sem tudom az érzéseimet, hiszen ANYA lettem! NAGYON VÁRUNK, PICIKÉM!!” – írja a közösségi oldalán VV Vivien.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon