TV-sztárok

Fördős Zé 17 évvel fiatalabb lányt szeret

Fördős Zé pár hónapja újra szerelmes: jelenlegi párja Sári, aki 17 évvel fiatalabb a gasztrobloggernél.

Fördős Zé nemrég elismerte, hogy új párja van, de eddig nem beszélt róla. Megmutatni még mindig nem fogja, hiszen állítása szerint Sári nem készült még fel a nyilvánosságra. A Konyhafőnök zsűritagja elárulta, egy bográcsos versenyen ismerkedtek meg új szerelmével. 

„Mielőtt bárki azt hinné, Sári nem a versenyzők között volt, a szervezők által ismertem meg. Ahogy bemutattak minket egymásnak, nagyon szimpatikus volt, úgyhogy elkezdtünk beszélgetni. Kiderült, hogy ő is szeret túrázni, így még inkább érdekes lett számomra. Amikor először megpróbáltam elhívni egy randira, azt mondta, ha gondolom, megtalálom aznap este az egyik közeli hegy tetején. Nagy feladat volt, de végül rábukkantam” – emlékezett vissza Fördős Zé a BEST magazin hasábjain, majd elárulta, Sárit elsősorban a nagy korkülönbség tartotta vissza.

„A mi családunkban nem okozott nagy megdöbbenést, de Sári szüleinek az első pillanatban azért voltak kétségeik. Hiszen melyik huszonéves lány édesapja nem furcsállja, amikor a szeme fénye egy negyven feletti férfit választ társául…” – mondta Zé. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top