nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Delhusa Gjon eljegyezte szerelmét, jöhet a baba

Delhusa Gjon eljegyezte szerelmét, jöhet a baba

Delhusa Gjon öt éve van együtt Fannival, akit nemrégiben el is jegyzett. Azt mondja, most már jöhet a baba.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Delhusa Gjon öt éve bútorozott össze Fannival, aki akkoriban csupán 18 éves volt. Sokan előre temették a kapcsolatukat, de az idő őket igazolja. 42 év van közöttük, de azt mondják, ezt sokszor észre sem veszik. Az énekes pár héttel ezelőtt el is jegyezte kedvesét, és készen állnak a családalapításra. Gjonni három fia mellé egy kislányt szeretne

„Azt szoktam mondani Fanninak, hogy 23 éves, ha szeretne gyereket, nosza, ne várjunk. A bakancslistámon mindig is szerepelt, hogy legyen egy lányom is, hátha most ez valóra válhat” – árulta el Delhusa Gjon a BEST-nek, viszont azt is megtudtuk, hogy Fanni egyelőre várni szeretne, számára most a karrier az első.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon