nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Részletek Andy Vajna amerikai temetéséről

Részletek Andy Vajna amerikai temetéséről

Teljesítette férje kívánságát Vajna Tímea. A filmproducer amerikai búcsúztatásán a családtagok mellett rengeteg híresség vett részt.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A Los Angeles nyugati részén fekvő Westwood Village-i Memorial Park magántemetőben, zárt körben búcsúztak el a sztárok és ismerősök Andy Vajnától. Mint a Blikk megtudta, olyan hollywoodi hírességek voltak jelen, mint Goldie Hawn és élettársa, Kurt Russell, de Arnold Schwarzenegger is eljött, aki ismét beszédet mondott.

Andy Vajna hamvait fiatal özvegye, Vajna Tímea vitte a sírhelyhez egy szivarral együtt. A gyászmenetben az elhunyt filmproducer amerikai cégének munkatársai mellett hollywoodi pályatársak is voltak, akik egy-egy szál fehér virágot helyeztek az urnagödörhöz, a sírnál pedig Mága Zoltán hegedült – írja a bulvárlap.

A halotti tor a Beverly Hiltonban volt, ahol főleg filmes kollégák méltatták a producert, sőt exkluzív részleteket is mutattak egy, Andy Vajna életéről készülő dokumentumfilmből.

A gyászolók soraiban ott volt többek között Kamarás Iván színész, Leslie Mandoki zenész, Csupó Gábor rendező, Kálomista Gábor filmproducer és Gárdos Éva filmrendező. Vajna első felesége, a kínai származású Cecilia Mong is eljött, Antonio Banderas és Sylvester Stallone viszont hiányzott a temetésről.

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon