nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
VV Zsuzsu óriásit csalódott

VV Zsuzsu óriásit csalódott

A Való Világ 9. győztese, VV Zsuzsu hallani sem akar többet a villatársairól.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Miután megnézett néhány részletet a műsorból, VV Zsuzsunak szilárd meggyőződése lett, hogy többé egyik játékostársával sem akarja tartani a kapcsolatot. A Való Világ 9 powered by Big Brother győztese megesküdött rá, hogy elkerüli a többi exvillalakót – írja a Blikk.

Már nem akarok senkivel találkozni. Majdnem mindenkiben csalódtam, számos dologban csaptak be. (…) A köszönőviszony megmarad, ha összefutunk, de ennél többet egyiküktől sem szeretnék” – jelentette ki a 23 éves pincérlány, aki mindezek ellenére betartja a VV-bronzérmes Gregnek korábban tett ígéretét: ad neki egy kisebb összeget a megnyert 36 millió forintból.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon