nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Kirúgták Jaksity Katát

Kirúgták Jaksity Katát

Az ATV híradósának pénzügyi racionalizálás miatt kellett távoznia.
Suhajda Zoltán
Suhajda Zoltán
f Ajánlom

Pénzügyi átcsoportosítás miatt elküldték az ATV-től Jaksity Katát, a csatorna egyik híradósát – jelentette be az ATV.

Az ATV és az ATV Spirit vezérigazgatója, Németh Szilárd közölte: racionalizálniuk kellett a hírosztály költségvetését, ugyanis kábeltévéhez képest népes náluk a műsorvezetői létszám.

Az ATV hírosztályán forrásátcsoportosítás miatt változások lesznek, egy fővel csökken a híradós műsorvezetők létszáma. Nehéz szívvel búcsúzunk Jaksity Katától, akinek köszönjük sok éves, profi munkáját.

A csatorna hozzátette, hogy a tévénézők tájékoztatása ezután is zökkenőmentes és naprakész marad. Az ATV és az ATV Spirit híradójában Holló Márta, Török Réka, Nemes Anna, Simon András és Gajdos Tamás várja a hírekkel a két csatorna nézőit.

Frissítés: a Facebookon búcsúzik a nézőktől Jaksity Kata

Jaksity Kata időközben Facebook-oldalán maga is megerősítette, hogy a hír igaz, valóban megvált tőle az ATV. A műsorvezető érzelmes sorokkal búcsúzott a nézőktől.

Hálás vagyok a sorsnak, hogy bár sok buktatót és akadályt kellett leküzdenem, de hát ezek csak erősítettek, végül is csodálatos feladataim voltak. Még nem tudom, hogyan tovább, ötleteim és álmaim vannak, de hogy melyik ajtó nyílik meg vagy én melyiken nyitok be, még nem tudom. Köszönöm a sok jó szót és szeretetet, amit mindig kaptam a munkám során!

– írta a bejegyzésben. 

Megosztás Facebookon