nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Ezzel csap oda az RTL Klub

Ezzel csap oda az RTL Klub

Kedd este debütál az RTL Klub új, nagyszabású krimisorozata, az Alvilág, melynek főszereplője Balsai Móni.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Az RTL Klubon ma este indul Alvilág címmel egy új sorozat, amely egy drogügyletekben elmerült család történetét meséli el. Balsai Móni egy maffiózó anyát alakít a krimiszériában, amely egy több országban már komoly sikereket aratott holland produkció (a Penoza) magyar változata lesz. 

A 41 éves színésznő nagyon élvezte a forgatást és a szerepét. „Egy szívós és kitartó nő a sorozatbeli karakterem, én viszont egyáltalán nem vagyok ilyen, ezért jó volt a bőrébe bújni és határozottnak lenni” – vallotta be a Blikknek. Elmondása szerint a széria arra is rávilágít, hogy ha egy nő vagy egy férfi egyedül marad, akkor miként próbál meg túlélni.

A sorozatot, amely kedd esténként 21:10-től lesz látható az RTL Klub műsorán, Ujj Mészáros Károly rendezte (Liza, a rókatündér, X – A rendszerből törölve), aki egyébként Balsai Móni élettársa.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon