nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
VV Zsuzsu erre költi a 36 milliót

VV Zsuzsu erre költi a 36 milliót

VV Zsuzsu már tudja, mit vesz elsőként a 36 milliós nyereményből. Azt pedig már most kijelentette, hogy nem fog megváltozni a pénz miatt.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Mint arról beszámoltunk, VV Zsuzsu nyerte a ValóVilág 9 powered by Big Brother vasárnap esti döntőjét. A ValóVilág első női győztese elárulta, mire fogja költeni a 36 milliós nyereményét.

Nagyon boldog vagyok, és még mindig nem dolgoztam fel. (…) 106 nap után visszakapom a szabadságomat, nem is tudom, mit fogok csinálni. Egy jó nagyot alszom, aztán bulizok, tényleg nem tudom, de az biztos, hogy beosztom a pénzt, és nem akarom semmiféleképpen se elherdálni, úgyhogy nagyon jó helyre került, én úgy gondolom” – mondta el a 23 éves pincérnő, VV Zsuzsu, aki egy lakást szeretne venni magának a nyereményből, a többit pedig beosztja. „Nem szeretném egyszerre elkölteni, takarékosan szeretnék bánni azzal a pénzzel” – hangsúlyozta a VV-győztes, hozzátéve: nem fog megváltozni a pénz miatt, ugyanolyan ember marad, mint előtte.

Az is kiderült, hogy kivel szeretné tartani a kapcsolatot ezután is, illetve hogy mire számít majd, ha visszanézni a VV9 adásait: „Mindenféleképpen visszanézem az adásokat, én minden egyes részére nagyon kíváncsi vagyok, mert nagyon tetszettek, amiket láttam magamról. Szerintem nagyon izgalmas és érdekes játék volt. (…) Maga a játék megváltoztatott olyan téren, hogy rájöttem az értékeimre, bizonyos rejtett képességeimre, például halat, bogarakat is meg tudok enni. (…) Greggel mindenféleképpen szeretném tartani a kapcsolatot, mert úgy érzem, igaz barátra leltem vele kapcsolatosan. Adrival is szeretném tartani a kapcsolatot, Renivel pedig meg szeretném beszélni a dolgokat. A többiekkel meg ahogy alakul” – árulta el a villaszexet kihagyó VV Zsuzsu.

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon