TV-sztárok
Szponzorált tartalom

Toto Cutugno önálló nagykoncerttel Budapestre látogat (x)

Toto Cutugno a 75. születésnapja alkalmából önálló nagykoncerttel látogat Budapestre. 2019. április 27-én ismét elhozza hozzánk utánozhatatlan varázsát, az olasz dalok általa közvetített hamisítatlan mediterrán életérzést.

Toto Cutugno olasz zeneszerző, énekes az 1960-as évektől van jelen hazája könnyűzenei életében. Világsztárként az 1980-as évektől jegyzik, mikor a Solo noi című dallal megnyerte a San Remó-i dalfesztivált.

Ezt követően sorra jöttek a nagy slágerek, mint a L’italiano (Lasciatemi Cantare), a Donna Mia, a Soli, amelyek meghódították Európát és a nagyvilágot egyaránt. 1992-ben az Insimie című dallal megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált.

Toto Cutugno 75. születésnapja alkalmából önálló nagykoncertet tart Budapesten. 2019. április 27-én ismét elhozza hozzánk utánozhatatlan varázsát, az olasz dalok általa közvetített hamisítatlan mediterrán életérzést.

A közel kétórás koncerten elhangzanak a nagy világslágerek, mint a L’italiano, a Solo noi, a Donna donna mia, Soli, Innamorati, csakúgy, mint a Serenata vagy az Insimie című dalok. Számos dalt ezúttal szimfonikus zenekari kísérettel hallgathat meg a budapesti közönség. Az 52 tagú szimfonikus zenekart Alterisio Paoletti karnagy úr vezényli. A koncerten közel 100 négyzetméternyi LED-falnak köszönhetően lélegzetelállító látványra készülhetünk. A világsztárt a hatalmas kivetítőkön az élőkép közel hozza szemünkhöz és szívünkhöz egyaránt!

Toto Cutugno szívesen vállalta a felkérést, szinte az első szóra igent mondott. Nagy örömét egy személyes üzenetben fejezte ki, mely szerint örömmel és boldogan tér vissza önálló koncertjével Budapestre. Azt is hozzátette, nem felejti el a legutóbbi itt tartózkodásának utolsó napján evett gulyáslevest, így kérte a szervezőket, kizárólag az az étterem adja a teljes stáb részére a cateringszolgáltatást. Mint megtudtuk, a kedvéért egy komplett éttermet rendeznek be az öltözője mellé a Tüskecsarnokban április 27-én.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top