TV-sztárok

Andy Vajnát nem a betegsége vitte el – állítja barátja

Az elhunyt filmproducerről vallott hollywooodi jóbarátja, John McTiernan amerikai filmrendező.

Barátja, John McTiernan szerint a 74 évesen elhunyt Andy Vajna sosem heverte ki igazán fia korai halálát. Az amerikai filmrendező jelen volt a filmproducer életének legdrámaibb éveiben, amikor egyetlen gyermekének skizofréniája elhatalmasodott, és 12 évvel ezelőtt Justin öngyilkos lettírja a Blikk.

Andy éveken át szenvedett, de nem mutatta. Erre is képes volt. Pedig a szíve megszakadt, és az enyém is. Többször is részt vettem Justin keresésében, miután valami miatt feldühödött és meglógott. Andyvel éjszakákat töltöttünk Los Angeles utcáin. (…) . Éveken át megtett érte mindent, ami lehetséges volt, de el kellett temetnie” – nyilatkozta a bulvárlapnak a világhírű direktor, aki szerint Andy Vajna kézben tartotta a betegségét.

Különösen ügyelt rá, nem is volt vele konkrét problémája. Őt nem a betegsége vitte el” – jelentette ki McTiernan, aki szivar helyett virágot vitt barátja sírjára. Azzal indokolta, hogy mindig is sokat rágta Vajna fülét, hogy hagyjon fel a dohányzással.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top