TV-sztárok

Miley Cyrus nem akármilyen gesztussal hatotta meg könnyekig újdonsült férjét

Liam Hemsworth erről egy tévéműsorban mesélt őszintén.

Már majdnem két hónapja annak, hogy Miley Cyrus és szerelme, Liam Hemsworth (aki nem mellesleg a Thort alakító Chris öccse) egy szupertitkos esküvőn összeházasodtak. A ceremóniára, ami maguknak a családtagoknak is meglepetés volt, december 23-án került sor, Cyrus-ék tennessee-i otthonában.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

My love ❤️

Liam Hemsworth (@liamhemsworth) által megosztott bejegyzés,

„Az esküvő utáni két-három hét nagyon vicces volt. Meg kellett szoknunk ezt a férj-feleség dolgot” – magyarázta Liam a Live Kelly and Ryan című beszélgetés műsorban, majd kibökte, Miley hivatalosan már nem Cyrus, hanem Hemsworth. „Biztos, hogy a köztudatban megmarad a lányneve, de felvette az enyémet, ami remek dolog. Hogy őszinte legyek, nagyon megindított ez a gesztus” – mondta az újdonsült férj.

Liam hozzátette azt is, hogy Miley gesztusa őt is meglepetésként érte, annál is inkább, mert egyáltalán nem célozgatott arra, hogy szeretné, ha az esküvőjük után felvenné a nevét. „Teljesen magától hozakodott elő azzal, hogy szeretné felvenni a nevemet. Teljesen meghatott vele.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top