nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Polyák Lilla szülne 15 évvel fiatalabb férjének

Polyák Lilla szülne 15 évvel fiatalabb férjének

Polyák Lilla három éve házasodott össze Gömöri Mátéval, most közös gyerekkel erősítené kapcsolatukat.
Avatar
nlc
f Ajánlom

Polyák Lilla és Homonnay Zsolt házassága négy évvel ezelőtt futott zátonyra – ezután a színésznő teljesen összeomlott, csak hosszabb idő után sikerült újra talpra állnia.

„Nagyon sokáig úgy éltem az életemet, hogy holtomiglan-holtodiglan. Az utolsó pillanatig kapaszkodtam, reméltem, de egyszer csak rá kellett döbbennem: nem hazudhatok tovább magamnak. Egy ideje már nem létezett az, amihez én

foggal-körömmel ragaszkodtam,

és el kell engednem, mert ez már a múlt” – mesélte Lilla a Borsnak.

A 42 éves színésznőre aztán gyorsan rátalált a boldogság: 27 éves kollégájával, Gömöri András Mátéval

három évvel ezelőtt esett szerelembe.

Tavaly nyáron hivatalosan is összekötötték az életüket. Lilla úgy érzi, már csak egy dolog hiányzik ahhoz, hogy minden tökéletes legyen: Máté újra felélesztette benne a gyermek utáni vágyat, szerelemgyereket akar szülni kedvesének.

„Hatalmas

boldogság már három éve Máté párjának lenni

és mellette tölteni az időt. Természetesen a közös ba­bát is komolyan terv­be vettük, na­gyon szeretném őt megajándékozni egy szerelemgyerekkel” – elemezte közös jövőjüket a negyven felett is igen szemrevaló Lilla.

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon