TV-sztárok

Pécsi Ildikó unokája elmegy a végsőkig

A színművésznő május elsején kilakoltathatja az unokáját, akár rendőri erősítéssel. Csaba továbbra sem tervezi a kiköltözést.

Május elsején rendőrökkel távolíthatja el Pécsi Ildikó budai házából a saját unokáját, Szűcs Csabának azonban nem áll szándékában pakolni. Nem ijedt meg a kilakoltatási felszólítástól, május elsején ott fogja várni a házban a nagymamát, annak ügyvédjét, és ha kell, a rendőröket is. A 21 éves férfi kíváncsi ugyanis, hogy híres nagymamája tényleg képes lesz-e az utcára tenni – írja a Bors.

Pártos Csilla nem szól bele felnőtt fia életébe. Mindenben mellette áll. Lelkileg, és ha szükséges lesz, anyagilag is támogatja Csabát, akinek veszélybe került eddigi otthona. „Véleményem szerint elmegy a végéig. Szerintem kíváncsi rá, hogy tényleg megteszik-e vele. Ha igen, akkor emelt fővel fogja ezt is végigcsinálni” – nyilatkozta fiáról a jógaoktató, aki mindenképpen ott lesz Csaba mellett a kilakoltatáskor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top