nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Koholák Alexa új frizurája nagyon más

Koholák Alexa új frizurája nagyon más

Koholák Alexandra már mindenféle hajjal mutatkozott, a legújabb azonban nagyon eltér az eddigiektől.
NLCafé
f Ajánlom

Koholák Alexa az utóbbi időben nagyon sokat magyarázkodik a spirituális központtal kapcsolatban. Legutóbb azt állította, hogy segítenének Curtisnek, aki el is fogadta ezt. A rapper menyasszonya azonban az ellenkezőjét mondta és nem értette, honnan vette ezt az egészet az egykori ÉNB-s. Alexa, amióta megismertük, sokszor változtatta a frizuráját, most viszont egy egészen újjal rukkolt elő – neked tetszik?

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sziasztok! Tegnap sokan kértetek a hajamról képet, amiben az arcom is látszik. El kell mondjam féltem attól, hogy este húzni fog a fejbőröm, vagy esetleg zavar majd a fonás, de semmi problémám nem volt. Annyira könnyű, könnyen kezelhető fonatokat kaptam a @braids_style_budapest - től, hogy abszolut nem zavar semmiben.🙏🏼🥰 Szóval még egyszer KÖSZÖNÖM!🥰 Mivel itt a Valentin nap kedveskedtünk nektek egy kis játékkal!🙈🌹😍 SZINGLIK, akik szeretnék megtalálni az Igazit, eljött a TI IDŐTÖK! A kezemben látható (női- férfi) Beavatott Karkötőinket megnyerhetitek, annyi a feladatotok, hogy megosztjátok ezt a képet sztoryban és megjelölitek rajta a @blasius_agatha KÖZPONT oldalát és kommentben pedig megjelölitek az egyik SZINGLI barátotokat! Játékra fel, mert már vàr rád az IGAZI!! Sorsolás 2019.02.10. 18:00 Live videóban!😘😍 Töltsd te is párban a Valentin Napot!😘 #spirivagyok #jóahajam #beavatottkarkötő

Farkas Alexandra (@alexa_vagyok) által megosztott bejegyzés,

„Sziasztok! Tegnap sokan kértetek a hajamról képet, amiben az arcom is látszik. El kell mondjam, féltem attól, hogy este húzni fog a fejbőröm, vagy esetleg zavar majd a fonás, de semmi problémám nem volt” – írta a közösségi oldalán Koholák Alexa, aki egyben karkötőket árul szingliknek, hogy megtalálhassák a Nagy Ő-t.

Megosztás Facebookon