TV-sztárok

Beszánthatják D. Tóth Kriszta műsorát

Eltűnhetnek a Spektrum Home tévécsatorna képernyőjéről a szórakoztató show-k, a NőComment vagy az Elviszlek magammal.

Egyelőre nem született döntés a Spektrum Home szórakoztató műsorainak folytatásról, így kétségessé vált, hogy tavasszal visszatérhet-e a képernyőre Ábel Anita, D. Tóth Kriszta és Dombóvári István a csatornán – értesült a Bors. A pletykák szerint nem hoztak megfelelő nézettséget.

A nemrég új tartalmakkal kibővült Spektrum Home ősszel merész döntést hozott: költséges szórakoztató műsorok gyártásába kezdett, és a már futó, D. Tóth Kriszta nevével fémjelzett DTK: Elviszlek magammal című műsor mellett a Helló, tesó!, A NőComment! és a Tesztbeszéd című produkciókat tűzte műsorra. Egy kereskedelmi csatornánál azonban nem garancia a sikerre a színvonal, nézettséget is kell produkálnia egy-egy produkciónak, hogy a folytatás mellett döntsenek a televízió vezetői.

A csatorna általános programstruktúrájától függ, hogy melyik műsort tudjuk folytatni és milyen formában. Ezzel kapcsolatban heteken belül meghozzuk a döntést” – nyilatkozta a bulvárlapnak a saját gyártású műsorokért felelős kreatív igazgató, Radnai Péter, aki szerint a műsorok színvonalával maximálisan meg voltak elégedve.

A NőComment! megálmodójának, Kende-Hofherr Krisztinának továbbra is nagy tervei vannak a talkshow-val: Ábel Anita és a NőComment! eredeti formájában, színpadon tér vissza májusban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top