nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Liptai Claudia ekkor tér vissza a képernyőre

Liptai Claudia ekkor tér vissza a képernyőre

A műsorvezető, aki jelenleg az életéről forgat privát valóságshow-t, elárulta, mikor és hogyan láthatják majd ismét a nézők.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Decemberben elbúcsúzott a TV2-től Liptai Claudia, de a kamerának egyáltalán nem fordított hátat: közösségi oldalán vicces kisfilmekkel enged bepillantást a mindennapjaiba. A 45 éves műsorvezető elárulta, még az idén feltűnhet újra a képernyőn vagy akár a filmvásznon, színpadi visszatérésére azonban egyelőre várni kell, kisfia miatt ugyanis még nem szeretne részt venni hetekig tartó próbafolyamatokban – írja a Blikk.

Még nem járt le a szerződésem, de azt megerősíthetem, hogy vannak megkeresések, folynak tárgyalások. Sőt, azt is elmondhatom, hogy én még a vászonban is gondolkodom” – vallotta be Liptai Claudia, aki egyelőre nagyon élvezi a közösségi oldalán publikált kisfilmek elkészítését, férjét, Pataki Ádámot is bevonta a munkába. A tévés azt tervezi, hogy egyre hosszabb, tartalmukban is bonyolultabb videók készülnek majd.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés, Febr 1., 2019, időpont: 7:00 (PST időzóna szerint)

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon