TV-sztárok

Liptai Claudia ekkor tér vissza a képernyőre

A műsorvezető, aki jelenleg az életéről forgat privát valóságshow-t, elárulta, mikor és hogyan láthatják majd ismét a nézők.
Liptai Claudia sokszor vágatta le ilyenre a haját az elmúlt években

Decemberben elbúcsúzott a TV2-től Liptai Claudia, de a kamerának egyáltalán nem fordított hátat: közösségi oldalán vicces kisfilmekkel enged bepillantást a mindennapjaiba. A 45 éves műsorvezető elárulta, még az idén feltűnhet újra a képernyőn vagy akár a filmvásznon, színpadi visszatérésére azonban egyelőre várni kell, kisfia miatt ugyanis még nem szeretne részt venni hetekig tartó próbafolyamatokban – írja a Blikk.

Még nem járt le a szerződésem, de azt megerősíthetem, hogy vannak megkeresések, folynak tárgyalások. Sőt, azt is elmondhatom, hogy én még a vászonban is gondolkodom” – vallotta be Liptai Claudia, aki egyelőre nagyon élvezi a közösségi oldalán publikált kisfilmek elkészítését, férjét, Pataki Ádámot is bevonta a munkába. A tévés azt tervezi, hogy egyre hosszabb, tartalmukban is bonyolultabb videók készülnek majd.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés, Febr 1., 2019, időpont: 7:00 (PST időzóna szerint)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top