TV-sztárok

Kiakadtak az Exatlon versenyzői Sáfrány Emese érkezésétől

Sáfrány Emese légtánc Európa-bajnok jövetele sokkolta az Exatlon olimpikonjait, akik véleményüket nem rejtették véka alá.

Sáfrány Emese légtánc Európa-bajnok jövetele sokkolta az Exatlon versenyzőit, akik azonnal el is mondták erről a véleményüket – írja a Bors.

Gelencsér Tímea, 2016-os Miss World Hungary kijelentette, hogy számára Sáfrány Emese nem bajnok, és úgy érzi, nincs helye a bajnokok csapatában.

Fodor Rajmund olimpikon órákkal később is értetlenül állt a helyzet előtt, hosszasan csóválta a fejét, és csapattársainak elárulta: kemény gyomrosként élte meg Aleska érkezését. Ungvári Miklósban is hasonló érezések kavarogtak, de ő homlokon csapáshoz hasonlította a helyzetet.

„Emesének volt egy múltja, de szerintem csak a gyenge ember táplálkozik a múltból, szóval ahogy ismerem a csapatot, szerintem mindenki mindent megtesz majd, hogy teljes értékű csapattaggá legyen ő is” – mondta a már kiesett Bereczki Krisztián.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top