nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Weisz Fannit többen támadták, a férje védte meg

Weisz Fannit többen támadták, a férje védte meg

Weisz Fannit már többször is megtalálták azzal, hogy nagyon vékony, most azonban a férjénél betelt a pohár, visszaszólt a rosszindulatú kommentelőknek.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Weisz Fanni és férje, Péter éppen Barcelonában vakációznak, ahonnan mindennap több képet is posztolnak. A siket modellt már többször is megtalálták azzal, hogy nagyon lefogyott, Fanni mindig elmondta, hogy ez az edzés miatt van, és amúgy is ilyen a testalkata. Legújabb, sportos képénél is volt több rosszindulatú hozzászólás – ezúttal a férje védte meg.

„Szeretnétek Ti ilyen »sovány« lenni!!!!! Nő lennék és rosszindulatú én is ideges lennék a Fannira hogy így néz ki!” – írta Hajmásy Péter a felesége képe alá, amihez több kommentelő is csatlakozott.

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon