TV-sztárok

VV Fanni-ügy: perdöntő bizonyíték kerülhetett a nyomozók kezébe

VV Fanni még 2017 novemberében tűnt el, holtteste azonban azóta sem került elő. A Blikk szerint perdöntő bizonyíték lehet a nyomozók kezében.

Korábban a Bors írt arról, hogy egy hajszálat találtak a VV Fanni meggyilkolásának ügyében gyanúsított férfi vidéki házában, amelyet vizsgálnak a rendőrök. A Blikk most megtudta az eredményt.

„A rendőrök mindent átkutattak a férfi lakásában. A mosógépében találtak női hajszálakat is, amelyekről kiderült, hogy mind Fannié… A rendőrök már azt is tudják, hogy pontosan mi történt. A férfi a csomagtartójában tette Fannit, aztán lement Siófokra, a lakásába. Ahogy odaért, kinyitotta a csomagtartót, de abban a pillanatban észrevette, hogy ott van egy térfigyelő kamera, ezért visszacsukta, majd átállt máshová a bérelt kocsival. Az eltűnés másnapján egy síoverallt vett fel, aztán az autójával elhajtott a szalkszentmártoni bányatóhoz, ahol órákat töltött. Ezután ment csak haza, majd azonnal kimosta a ruháit. De nem volt elég figyelmes, így az overallon és a mosógépben is ott maradt Fanni haja” – mondta egy neve elhallgatását kérő személy. 

A rendőrség nem nyilatkozott az üggyel kapcsolatban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top