nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Kiss Ramóna fia igazi hajasbaba

Kiss Ramóna fia igazi hajasbaba

Kiss Ramóna fia múlt héten született, de eddig nem nagyon láthattuk a kis Noét. Most az Instagramon mutatta be a színésznő a kisfiát a nagyvilágnak.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Kiss Ramóna kisfiának születése csupán pár óráig maradt titok, hiszen a büszke édesapa egy győztes világbajnoki mérkőzés után világgá kürtölte. Lékai Mátéék tejfakasztót is tartottak a csapattal, azóta pedig már címlapon láthattuk a kis Noét. Most a színésznő is megmutatta a picit egy iszonyatosan édes fotón.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sziasztok! 💙 Lékai Noé vagyok!🥰 Kicsivel több mint egy hete 3415 grammal és 56 cm-el kibújtam Anya pocakjából.🤰🏼 A biztonság kedvéért megvártam amíg Apa is beér a szülőszobára.🙏🏼💙☝🏻🙋🏻‍♂️ Azóta időm nagyrészét evéssel🍼 és alvással töltöm😴. Sírni nem nagyon szoktam, mindenki mondogatja is körülöttem, hogy, de jó gyerek.👶🏻 Anya nagyon aggódós pedig Én nagyon laza vagyok.😎 Néha rátesz Apa mellkasára🤭 azt eléggé élvezem. Olyankor Anya csak áll és sír.... nem értem🤷🏼‍♀️ na  mindegy.♥️ A lényeg, hogy köszönöm az üzeneteket jól vagyunk majd még jelentkezem! Puszi Nektek! Noé💙

Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés,

Részleteket is elárult: 

„Sziasztok! Lékai Noé vagyok. Kicsivel több mint egy hete 3415 grammal és 56 cm-el kibújtam Anya pocakjából. A biztonság kedvéért megvártam amíg Apa is beér a szülőszobára. Azóta időm nagy részét evéssel és alvással töltöm. Sírni nem nagyon szoktam, mindenki mondogatja is körülöttem, hogy de jó gyerek. Anya nagyon aggódós pedig Én nagyon laza vagyok. Néha rátesz Apa mellkasára, azt eléggé élvezem. Olyankor Anya csak áll és sír…. nem értem. na  mindegy. A lényeg, hogy köszönöm az üzeneteket jól vagyunk, majd még jelentkezem! Puszi Nektek! Noé” – írta Kiss Ramóna a képhez.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon