TV-sztárok

Vajna Tímea: „A fájdalom sosem múlik el…”

Már több mint egy hete nincs velünk Andy Vajna. A fiatal özvegy fájdalma nem csillapodik, ezt pedig egy újabb poszt bizonyítja.

Múlt héten vasárnap érkezett a hír, hogy Andy Vajnát holtan találták a villájában. Az egykori filmügyi kormánybiztos halálával kapcsolatban az biztos, hogy szívroham okozhatta a tragédiát, de részleteket egyelőre nem osztottak meg. Múlt héten az is kiderült, hogy most csütörtökön kerül sor a temetésre, amelyen többek között Arnold Schwarzenegger is beszédet mond. A rokonok fájdalma azonban nem csillapodik, Vajna Tímea erről írt a közösségi oldalán. 

„Minden rád emlékeztet. Nincs olyan nap, vagy pillanat, amikor nem gondolok rád. Üres napok ezek, a mosolyod nélkül. A fájdalom sosem múlik el. De sosem leszel olyan messze, hogy ne érezzelek” – írta Andy Vajna fiatal özvegye az Instagram-oldalán, és ezúttal a kommenteket is engedélyezte, amelyek közül ismét akad pár rosszindulatú megjegyzés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top