TV-sztárok

A Dal 2019: Nagy Feró kicsit sem kímélte a versenyzőket

Nagy Feró az egyik énekesnőt zavarba hozta, a másikat megbántotta.

Idén is kaptak hideget-meleget A Dal 2019 versenyzői. Leginkább Nagy Feró volt, aki nem kímélte az énekeseket. Volt, akit nagyon, már-már zavarba ejtően megdicsért, és volt, akit megbántott – írja a Bors.

Zsombok Réka produkciója például nagyon tetszett Nagy Ferónak: „Hihetetlen te­­hetséges zenekar az Acoustic Planet, de minden nóta függ az előadójától. Réka el­varázsolt, és ro­mantikussá tette azt a szőrös szívemet. Igenis na­gyon fontos, hogy egy nő a színpadon használja nőiessége minden eszközét és a szexualitását” – mondta, de nem mindenkit dicsért meg ennyire, Hajdu Klárát például sikerült megbántania.

„Annyira megbántottam, tu­dom én. De nincs rosszabb, mint amikor egy szép nő van a színpadon, és nem történik semmi. Nem szeretném Klárát bántani, és lehet, hogy egy-két év múlva, ha világsztár lesz, én kérek tőle elnézést. De egyelőre nem így néz ki a helyzet” – mondta Nagy Feró.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top