TV-sztárok

Sebestyén Balázs annyira gazdag, hogy a Holdon is van telke

A népszerű rádiós befektetéseiben már kozmikus távlatokban gondolkozik.

Reggeli rádióműsorukban Balázsék is foglalkoztak Kína történelmi Holdra szállásával. Mint ismert, az ázsiai ország az első, amely sikeres landolást hajtott végre egy drónnal a Hold „sötét oldalán”. Sebestyén Balázs viszont valószínűleg nem az első magyar, aki már vett telket a Holdon, de minden bizonnyal az első híresség, akiről ezt tudjuk.

„Csak kérdem, hogy kinek van egyébként telke a Holdon? Megvetve, lesajnálva nevettetek ki engem, amikor telket vásároltam két éve a Holdon! Ki mondta már akkor, hogy keresni kell az új befektetést? Kinek van elismert, rendes, certifikált pa­pírja arról, hogy telke van a Holdon? Nekem!” – élcelődött kollégáival Sebestyén. A Holdon egyébként egy fekete lyuk méretű kiskapunak köszönhetően bárki vehet telket, aki hajlandó nagyjából 7000 forintot áldozni egy négyezer négyzetméteres földdarabért, amire jó eséllyel sosem teheti be a lábát.

„Szép lassan szemtanúi lehetünk, hát mi még nem, de a gyerekeink már talán igen, hogy elkezdjük kolonializálni a világűrt, és elindul az ember. Kilép, és elkezd egy másik bolygót tönkretenni” – tette hozzá a beszélgetés végén Sebestyén Balázs, aki szeretne komolyabb témákat is boncolgatni műsorában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top