TV-sztárok

Az egykori ÉNB sztár, Polyák Rita 15 kilót fogyott

Közel tíz év után megelégelte a túlsúlyát Polyák Rita, egyik napról a másikra változtatott az életmódján, és ezzel viszonylag rövid idő alatt látványos eredményt ért el.

Egykor az Éjjel-nappal Budapest Reginájaként ismerte meg az ország, ma pedig énekesnőként dolgozik Polyák Rita, aki régóta szeretett volna megszabadulni a súlyfeleslegétől. Ahogy a Story magazinnak mesélte, tartós sikert még nem tudott elérni. Éppen ezért egyetlen megoldást látott: a teljes életmódváltást.

Ez a kép még tavaly karácsonykor készült (Fotó: Instagram/Polyák Rita)

Elismerem, nem volt könnyű. Amikor a nyár végén belevágtam, pont több lánybúcsúra és kerti partira voltam hivatalos, a barátnőim pedig furcsán néztek rám, amikor kijelentettem: alkoholt nem iszom, és odafigyelek arra is, hogy mit eszem.” 

A kitartással nem volt gondja az énekesnőnek, és a gyors eredmény még inkább motiválta. Amint a fogyás beindult, Rita beiktatta a sportolást is, és ma már hetente többször is edz. 

„Hozzászoktam ahhoz is, hogy sem cukrot, sem szénhidrátot nem viszek be a szervezetembe. Nem mondom, hogy élvezem az étkezéseket, amolyan szükséges dolognak tartom.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top