TV-sztárok

Megműtötték Kállay-Saunders Andrást

Végre úgy énekelhet, mint amikor még nem volt baj az orrával. Kállay-Saunders András kés alá feküdt.

Ha valami, hát a folyamatos orrdugulás könnyedén teszi tönkre egy énekes mindennapjait, mivel képtelen tisztán énekelni, illetve sokkal fárasztóbb kiénekelni egyes hangokat. Kállay-Saunders András egy ideje már orrproblémákkal küzd, de ennek hál’ istennek vége, az énekes kés alá feküdt, hogy úgy álljon a szombaton startoló A Dal színpadára, mint egy igazi profi. A kórházból az Instagramon jelentkezett, posztját ékezetekkel, vesszőkkel megspékelve közöljük:

Aki nem tudta, vagy nem vette észre, kb. egy és fél éve azzal küzdöttem, hogy az orrom, arcüregem folyamatosan be volt dugulva/gyulladva. Senki nem tudta, hogy miért, és ez nagyon kellemetlen volt nekem éneklés szempontból, csomó technika meg hang már nem volt elérhető nekem, de nehezen mindig találtam egy megoldást, hogy senki ne vegye észre, de úgy senki nem szeret énekelni, hogy közben koncentrál a következő hangnak a megfelelő utat keresni. Most végre kiderült a baj, műtét volt orromban,  és remélem, a 100% András leszek pont időben A DAL színpadra lépni. Szorítsatok, nagyon szeretnek újra gond nélkül énekelni 🙂

Jobbulást, András!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top