TV-sztárok

Óriásit csattant korcsolyázás közben az Irigy Hónaljmirigy zenésze

Kabai Laci a kezére esett, ami egy dobosnál különösen kellemetlen.

A műjégről egyenesen a kórházba vezetett Kabai Laci útja, aki a kelleténél kicsit magabiztosabban állt a jégre több év kihagyás után. Pedig a zenész tinédzser korában nagy koris volt, de úgy tűnik, ez nem olyan, mint a biciklizés. „Barátokkal mentem jégre, és konkrétan estem-keltem. Még mindig nem tudok a jobb oldalamon aludni. Nem akartam elhinni, hogy ennyire berozsdásodtam, így több régi kunszttal is próbálkoztam” – vázolta fel a baleset előzményeit Kabai a Blikknek.

A dobos egy ilyen kunszt után érkezett teljes testsúlyával a bal csuklójára, ami szerencsére „nem reccsent”, de épp eléggé fájdalmas volt, hogy egy orvosi vizitet indokoljon. „Négy oldalról is megröntgeneztek, a sebész is megvizsgált, de pontosan most sem tudni, mi történt. Végül súlyos zúzódás lett a diagnózis, és tíznapos pihentető gipszet kaptam” – mesélte a mirigyes, akinek könyékig borítja kötés az alkarját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top