TV-sztárok

Bereczki Zoltán új háza egy új család alapja

Az új otthona egy új élet kezdete, ezt érzi Bereczki Zoltán, amióta először aludt a házában. Már azt is eltervezte, hol lesz a második gyerekszoba.

Egy ideje már várta Bereczki Zoltán a költözést, az albérletében nem érezte magát otthonosan. Új házában azonban első naptól azt érzi, minden a helyére került, ebben az is segített neki, hogy régi emlékektől is megszabadult. A BEST magazinnak mutatta meg először az otthonát, és érdekes részleteket is elárult. 

„Szerintem van még bőven hely, és van lehetőség, egyáltalán nem tartom rideg férfilakásnak az otthonomat, sőt kifejezetten úgy érzem, hogy ez a ház lehet egy új család alapja. Készen állok arra is, hogy átalakítsak dolgokat, hogy a mostani tévésarok legyen a stúdióm, és a mostani stúdió legyen a a másik gyerekszoba” mondta a magazinnak Bereczki Zoltán, aki nem véletlenül költözött éppen egy olyan helyre, ahol két kocsinak is van hely, és bővíthető a ház is. 

Lánya, Zorka maga alakítgatja a saját kis birodalmát, ami akkor is megmarad, ha bővül a család. Erről és még sok más magánéleti részletről mesélt a színész a BEST magazinnak. 

A Bestnek mutatta meg az otthonát Bereczki Zoltán

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top