TV-sztárok

Ma 60 éves a 80-as évek egyik leghíresebb énekesnője

A The Bangles gitáros-énekesnője 1959. január 17-én született. Kiegyensúlyozott zenei karrier, kiegyensúlyozott magánélet.

Fotó: Hoffs Facebook

Ha azt mondjuk, hogy Susanna Hoffs, valószínűleg nem sok minden jut eszedbe, ha azt mondjuk, hogy The Bangles, akkor kapiskálod, hogy egy sikeres lányzenekar (akik nem tátogtak, és még hangszeren is játszottak) a 80-as évekből, viszont ha meghallgatod ennek a dalnak az első taktusát, akkor pontosan fogod tudni, hogy kiről beszélünk: 

A dal sztorijáról annyit, hogy a szerzője Prince, aki köztudott, hogy kizárólag nagyon tehetséges előadóknak írt csak dalokat. Hoffs a The Bangles legismertebb tagja volt, mivel többnyire az ő hangját hallhattad a lemezeken. A zenekar 1989-es feloszlása után szólókarrierbe kezdett, majd 1993-ban hozzáment Jay Roach filmrendezőhöz, akivel két közös fiuk született. A páros még mindig együtt, közben a Bangles is összeállt, néha játszanak egy-egy telt házas koncertet a világban. Hoffson eközben ugyan fogott az idő, de jól áll neki a kora (sportol, ezer éve vegetáriánus), és a férje is, akivel nemrégiben együtt mentek a True Detective harmadik évadjának bemutatójára. Nagy az öröm: 

Fotó: Profimedia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top