TV-sztárok

Volt X-Faktorost szeret Liu Shaolin Sándor

A sportoló és kedvese, Péterffy Lili között dúl a szerelem.

Az olimpiai bajnok Liu Shaolin Sándor tavaly nyáron szakított szintén korcsolyázó párjával, az angol Elise Christie-vel, ám a lány még mindig nem heverte ki az elválást. A hétvégi Európa-bajnokságon, melyen mindketten részt vettek nagy port kavart, hogy kamerák előtt mutatott be volt pasijának.

Ez azonban már a múlté, és a sportoló bejelentette, ismét rátalált a szerelem. Választottja pedig nem más, mint az X-Faktorban feltűnt Péterffy Lili énekesnő. „Karácsonytól számoljuk, hogy együtt vagyunk. A Városligeti Műjégpályán, egy fotón figyeltem fel Lilire, aztán a december eleji, kazahsztáni világkupa alatt írtam rá” – meséli a srác megismerkedésük történetét. „Emlékszem, azt írtad, hogy ingyen koncertjegyet szeretnél. Nem voltál elsőre valami szimpatikus…” – teszi hozzá Lili.

A lány mégis adott a fiúnak egy esélyt, miután karácsonykor jobban megismerték egymást. „Szerelem volt… második látásra. Nálunk hagyomány, hogy ünnepek előtt tojáslikőrt készítünk. Shaolin nem szereti, de meghívtam, hogy készítsük el ezúttal közösen. Ott jöttünk rá, hogy nagyon is kedveljük egymást” – mondta a Blikknek az énekesnő, aki az Eb-n élőben szurkolt párjának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top