TV-sztárok

Shane Tusup otthagyja az úszást, elképesztő dologra vállalkozik

Átgondolta az eddigi életét, és rájött, mi tenné boldoggá. Otthagyja az úszást, és új sportágban próbálja ki magát.

Tavaly május óta nem szólalt meg a közösségi oldalán Shane Tusup, most viszont egy hosszú és megdöbbentő levelet posztolt az Instagramján.

Az egykori úszótréner azt írja, hogy 2018 nagyon kemény és fájdalmas év volt a számára a karrierjében és a magánéletében egyaránt. Viszont az elmúlt időszakban átgondolta az életét és azt, hogyan folytassa tovább.

Shane Tusup a 17. vizes világbajnokságon a Duna Arénában 2017. július 23-án (MTI Fotó: Illyés Tibor)

Rájött, hogy akkor a legboldogabb, és akkor érzi magát a legjobban a bőrében, amikor egy őrült, szinte elérhetetlen célért küzd. Ilyen volt, amikor mindenféle edzői tapasztalat nélkül Hosszú Katinkát hozzásegítette, hogy a 2016-os olimpián három aranyérmet nyerjen (az úszó nevét nem írja le.)

Shane Tusup úgy érzi, az úszás területén ennél többet már nem érhet el:

Minden elértem, amit egy edző elérhet egy egyéni sportolóval. Az, hogy a karrierem további részében a korábban már elért sikereket hajszoljam, és behúzzam az újabb strigulákat, egyszerűen nem inspirál

– fogalmazott Shane Tusup.

Aztán megdöbbentő fordulatot vesz a levél, a tréner ugyanis a teljes karrierváltásban látja a megoldást:

Eldöntöttem, hogy kitűzök egy örült, szinte lehetetlen célt: profi golfozóként leszek világbajnok.

Igen, Shane Tusup azt írja, hogy golfozó lesz.

Elismeri, hogy tavaly augusztusban volt életében először golfütő a kezében, de azonnal lenyűgözte a sportág. Levelét azzal zárja: nem tudja garantálni, hogy ő lesz a legnagyobb, de ő fog a legkeményebben dolgozni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top