TV-sztárok

Megkérdőjelezték Korda György nők iránti szeretét

Erdős László Életünk lapjai című, a házaspárról készült önéletrajzi könyvében meghökkentő pletykákra reagálnak Kordáék.

Korda György annak idején nagy nőfaló hírében állt, aminek nagyon érdekes előtörténete van, többek között ezt is megosztották a róluk készült életrajzi könyvben. Balázs Klári kozmetikusként dolgozott, amikor megismert Gyuri bácsit, viszont kétes dolgokat hallott róla, ami eleinte megingatta a bizalmát.  „Kezeltem egy nőt, és azt mondja, láttam a nevedet a plakáton Korda műsorában. Ugye, tudod, hogy az b*zi?” – mesélte a könyvben az énekesnő. 

Korda György és Balázs Klári kapcsolata nehezen indult

Klári lefagyott, amikor ezt meghallotta, de aztán gyorsan utánajárt, és kiderült, honnan is ered a pletyka. „A főnököm elmesélte, hogy a Moulin Rouge-ban, ahol Gyuri is kezdett, volt egy ugyanilyen nevű táncos fiú, aki köztudottan meleg volt, később elment Párizsba” – emlékezett vissza Korda György felesége, aki azt is elárulta, miért nevezték nőfalónak az énekest. 

„Boldog-boldogtalant lefektetett, hogy bebizonyítsa a világnak az ellenkezőjét. Innen eredt az az iszonyatos nőfalás.” Klári éppen ezért bizonytalan volt a kapcsolatukat illetően, de aztán bebizonyosodott, hogy nem volt félnivalója.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top