TV-sztárok

Kiszel Tünde lányától megvált a menedzsere

Kajdi Csaba korábban elvállalta Hunyadi Donatella menedzselését, de végül nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Kajdi Csaba a Visage modellügynökség tulajdonosa, és olyan világhírű modellek köszönhetik neki a karrierjüket, mint Ebergényi Réka vagy Mihalik Enikő. A menedzser bevállalta, hogy Hunyadi Donatellából is sztárt csinál, de Kiszel Tündét szerette volna kihagyni ebből. A naptárdíva ezt nem értette meg, így kihátrált a lányával együtt, majd visszakönyörögte magát, aztán megint kellemetlen helyzetbe került. Végül végleg megvált tőle Kajdi Csaba

„Annak idején azért vállaltam el Donatella fejlesztését, mert potenciális jó csaj volt. Soha nem vennék fel egy lányt csak azért, mert ismert emberek a szülei. Akkor veszek fel egy modellt, ha jónak tartom. De hamar vége szakadt az együttműködésnek, mert azt kértem Tündétől, hogy a gyerek az apja nevét használja, Hunyadi Donatellaként kerülve minél messzebb a Kiszel névtől. De Tünde nem fogta fel a dolog jelentőségét, ezért elbúcsúztam tőlük. Az első ilyennél térdre hullott és könyörgött, foglalkozzak tovább a lányával. De aztán megint együtt idétlenkedtek egy tévéműsorban. Ekkor örökre befejeztem velük” – mondta a modellügynök a 24.hu-nak adott interjújában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top